BSMMMO SEMİNERLERE DEVAM EDİYOR

BSMMMO SEMİNERLERE DEVAM EDİYOR

Bilecik’in en faal ve en etkin Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan BSMMMO Başkanlığı, meslektaşlarını bilgilendirmeye devam ediyor. Meslek içi eğitimlere...

A+A-

Bilecik’in en faal ve en etkin Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan BSMMMO Başkanlığı, meslektaşlarını bilgilendirmeye devam ediyor. Meslek içi eğitimlere önem veren BSMMMO başkanlığı oda üyelerine luca semineri düzenledi.

BSMMMO Başkanı Süleyman Kıral seminerin açılışında yaptığı konuşmada; 
Bilecik mali müşavirler odamız, Türmob, Tesmer, luca işbirliği ile serbest meslek defter kayıtlarının defter beyan sistemine luca entegrasyon ile gönderimi ve zorunlu bes uygulamaları konulu düzenlediğimiz seminere hepiniz hoş geldiniz. 
Şahsım ve odamız tüm kurulları adına hepinizi saygı sevgi ve hürmet ile selamlıyorum. 
Her zaman sözünü ettiğimiz gibi,  mesleğimizi icra edebilmemiz için, her gün yayımlanan kanun, yönetmelik ve tebliğleri yakından takip etmek durumundayız,   
Dolayısıyla mesleki eğitimlerimiz de sürekli olmak durumunda, aralık ayı içersinde yoğun katılımın olduğu,  SGK bildirge muhtasar birleştirmesi uygulama eğitimini, gerçekleştirdik. 
Yine Tesmer öncülüğünde, 6 Şubat’ta düzenlediğimiz dijital muhasebe ve vergide gündem başlıklı eğitimimiz de yoğun katılım ile yapıldı.
Bugün de en yoğun olduğumuz anda düzenlediğimiz bu eğitime olan ilginiz ve katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
Önümüzde yakın zamanda düzenleyeceğimiz 2 eğitim daha var birisi 1 Mart ta gelir vergisi beyannamesi düzenlemesi, diğeri, 3 Nisan da kurumlar vergisi beyannamesi düzenlenmesi, bunlar ile ilgili program netleşince yine sizleri haberdar edip duyurularımızı yapacağız.
Önümüze 1-7 Mart muhasebe haftası geliyor, her yıl muhasebe haftamızda çelenk konulması için meslektaşlarımızla cumhuriyet meydanında toplanıp etkinliğimizi başlatıyoruz. Bunun ile ilgili de duyuruyu yaptığımızda bu etkinliğe de katılım bekliyoruz.
Geçtiğimiz hafta Türmob’dan gelen yazıya göre Tesmer in programladığı ve bundan sonra daha da fazla eğitim ve sertifikalı seminerlere yer verileceği duyurulmuş, zaman, zaman odamızda da talep ve yeterli sayıda sınıfların oluşturulması halinde bizler de bu programlara dahil olmak istiyoruz. 
Yine yeri ve zamanı gelmiş iken hatırlatmada fayda var diye düşündüğümüz, e-birlik ten sözleşmelerinizi şubat sonuna kadar sisteme lütfen giriniz.  Sözleşmelerin çıktısını alıp imzadan sonra sistemden de imzalandı işlemini yapmayı da unutmayınız. 
Bugün burada bizlere yapacağı sunum ile ilgili luca temsilcimiz Birol köse üstadıma peşinen teşekkür ediyor,  kolaylıklar diliyorum. Şahsım ve tüm kurullarımız adına hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi. 


Bu haber toplam 1469 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.