BSMMMO BAŞKAN VE YÖNETİM KURULUNDAN BOZÜYÜK VERGİ DAİRESİNE ZİYARET

BSMMMO BAŞKAN VE YÖNETİM KURULUNDAN BOZÜYÜK VERGİ DAİRESİNE ZİYARET

Bozüyük Vergi Dairesinin yeni binasına taşınması nedeniyle, BSMMO başkan Süleyman Kıral ve Yönetim kurulu üyeleri, Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali...

A+A-

Bozüyük Vergi Dairesinin yeni binasına taşınması nedeniyle, BSMMO başkan Süleyman Kıral ve Yönetim kurulu üyeleri, Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar’ı makamında ziyaret ettiler.

BSMMMO Başkanı ve oda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bozüyük’te muhasebecilik ve mali müşavirlik yapan oda üyeleri, Vergi dairesinin yeni binasının hayırlı olması temennilerinde bulundular. 4 Eylül Mahallesine taşınan Bozüyük Vergi dairesi, daha rahat bir ortamda çalışmalarını sürdüreceklerdir. BSMMMO Başkanı Süleyman Kıral, “Vergi dairemizin yeni binasına taşınması nedeniyle, Sayın Müdürümüze ve tüm vergi dairesi çalışanlarına hayırlı olsun ziyaretindeyiz.  Vergi dairesi ile muhasebeci ve mali müşavirler iç içe çalışmaktadırlar. Hem kendi açılarından hem de bizler açısından Vergi dairesinin yeni binaya taşınması çok olumlu olmuştur, hayırlı olsun diyoruz” dedi. Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Kanar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretçilerine teşekkür etti. 

bozuyuk-vergi-dairesine-ziyaret-(2).jpgbozuyuk-vergi-dairesine-ziyaret.jpg

Bu haber toplam 2094 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.