BŞEÜ ve Osmaneli Belediyesi El Ele

BŞEÜ ve Osmaneli Belediyesi El Ele

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Uygulamalı bilimler fakültesi dekanı ve İşletme Fakültesi Bölüm Başkanı Prof Dr İsa ipçioğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti

A+A-

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Uygulamalı bilimler fakültesi dekanı ve İşletme Fakültesi Bölüm Başkanı Prof Dr İsa ipçioğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti. Osmaneli Belediyesinin BŞEÜ ile birlikte yaptıkları ve yapmayı planladıkları projelerin değerlendirildiği görüşmede Osmaneli MYO için Belediyenin sağlayabileceği konular değerlendirildi.

BŞEÜ destekleri ile BEBKA hibelerinden yararlanarak Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi yapılmakta olan “modern sera ve Fide”Projesi değerlendirildi. Yine Osmaneli Belediyesi ve Kadın Girişimciler Kooperatifi tarafından yapılmakta olan “Çocuklar için Gündüz Bakımevi”projesi görüşüldü. Ticaret Bakanlığı destekleri ile Bilecik İl Ticaret Müdürlüğü ve Bilecik Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından desteklenen oyun grupları ve personel istihdamı projelerinin onaylanmış olmasıyla Osmanelili çocuklara ve ailelerine sağlanan hizmetin halkta yarattığı memnuniyet paylaşıldı. Yine proje aşamasında olan Yaşlı Bakımevi Projesine de BŞEÜ destek verecek.

BŞEÜ Rektörü Şükrü Beydemir Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi ile birlikte yapılan projelerin Osmaneli MYO öğrencileri içinde staj imkânı yaratacağını ifade etti. Güneş Enerjisi başta olmak üzere yenilenebilir enerji konularında da Belediyemize BŞEÜ nin destek vereceğini ifade etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Rektör Beydemir’e ve katkı veren hocalara teşekkür etti.

Bu haber toplam 7117 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.