BOYNUZ KULAĞI GEÇMİŞ

BOYNUZ KULAĞI GEÇMİŞ

Osmanelili fotoğraf sanatçısı Gürkan İşkur’un oğlu Ediz İşkur, Türkiye genelinde bir elin parmakları kadar sanatçının yapabildiği su damlası fotoğrafçılığında...

A+A-

Osmanelili fotoğraf sanatçısı Gürkan İşkur’un oğlu Ediz İşkur, Türkiye genelinde bir elin parmakları kadar sanatçının yapabildiği su damlası fotoğrafçılığında kendi buluşu olan mekanizma ile fark meydana getiriyor.

Çocuk yaştan beri sanata olan yatkınlığı nedeniyle Lise öğrenimini Kütahya Güzel Sanatlar Lisesinde gören Ediz İşkur, Yüksek okul öğrenimini bu sene kazandığı Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünde devam edecek. Su damlası fotoğrafçılığını sorduğumuz Ediz İşkur, Su damlası fotoğrafı çekebilmek zor bir iştir. Ben kendi buluşum olan manüel bir mekanizma ile su damlalarının fotoğraflarını daha rahat çekebiliyorum. Türkiye genelinde Su damlası fotoğrafçılığı sanatını icra edebilen çok az kişi var. Daha çok çalışarak bu konuda Türkiye’deki belli başlı sanatçılardan olmak istiyorum. Babamın da bir fotoğraf sanatçısı olması, küçük yaşlardan beri benim bu sanatı icra etmemde büyük rol oynadı. Bana her zaman destek olan babama da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

ediz-iskur-(10)-001.jpgediz-iskur-(8)-001.jpg

Bu haber toplam 2044 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.