BİZ İDAM İSTİYORUZ

BİZ İDAM İSTİYORUZ

Son günlerde ülke genelinde yaşanan çocuk kaçırma ve çocuk istismarı ile ilgili olarak BBP Osmaneli İlçe Başkanlığından da bir açıklama yapıldı....

A+A-

Son günlerde ülke genelinde yaşanan çocuk kaçırma ve çocuk istismarı ile ilgili olarak BBP Osmaneli İlçe Başkanlığından da bir açıklama yapıldı. BBP Osmaneli ilçe başkanlığından yapılan açıklamada; “Son zamanlarda ülkemizde yaşanan çocuk istismarını TV’lerden ve Sosyal Medyadan üzüntü, keder ve acı içinde izlemekteyiz. Büyük Birlik Partisi olarak yaşanan vahşetler karşısında devletimizden isteğimiz biran önce bunları yapanlara (İnsan bile demek gelmiyor içimizden) biran önce kanun tasarısı çıkartıp idam yasasını özellikle çocuk istismarcıları ve vatan hainleri için çıkarılmasını talep ediyoruz. 
Halkımızın ve tüm sivil toplum örgütlerinin yapacağı her türlü sağduyulu eylemlerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Son olarak, bunları yapan vahşileri önce Allah’a sonra Yüce Devletimize havale ediyoruz. Tüm Ülkemizin başı sağ olsun. Biz İdam İstiyoruz” denildi.


Bu haber toplam 2207 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.