BİZ BİRLİKTE BİLECİK’İZ

BİZ BİRLİKTE BİLECİK’İZ

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve Küplü...

A+A-

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve Küplü Köyü sakinleri ile bir araya geldi.
24 Haziran seçim çalışmalarını yoğun bir programla sürdüren Milletvekili adayı Selim Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında ilimizdeki Erzurumlu vatandaşlarımız ve Küplü Köyü sakinleri ile bir araya geldi.
Şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızla bir ve beraber olmaya devam edeceklerini kaydeden Milletvekili Adayı Selim Yağcı; ‘’24 Haziran seçim çalışmalarımız kapsamında Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimize Küplü Köyümüze ziyarette bulunduk. Dadaş kardeşlerimizle ve Küplü Köyü sakinlerimiz ile hasbihal ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Birlikte Bilecik’iz.
Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele’’ ifadelerini kullandı.
Dernek Başkanı Lütfü Akyüz de gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Milletvekili adayı Selim Yağcı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.


Bu haber toplam 3772 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.