BİTMEDEN YIKILMAYA BAŞLADI

BİTMEDEN YIKILMAYA BAŞLADI

Sanki hiç çimento kullanılmamış !!!

A+A-

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında yapımına başlanan ve halen yapımı bitmeyen Osmaneli Şehir içi 4,5 Kilometrelik bölünmüş yol, daha bitmeden arıza vermeye başladı.

1c3cfd91-0d5a-45d0-9548-955b5c1d7920.jpg
Osmaneli Şehir içi 4,5 Kilometrelik bölünmüş yolun asfaltı atılmış, yaya kaldırımları ise yapım aşamasında. Yolun aşınma payı asfaltı ise önümüzdeki günlerde atılacak. Osmaneli Meslek Yüksek Okulu önünden başlayarak, şehir içi kaldırımlarının yapımına devam ediliyor. Kaldırımların taş döşendikten sonra bazı bölümlerinde taşların sökülmesi vatandaşları meraklandırmış durumda.

img_20180512_110055.jpg

Gazetemiz Whatsapp ihbar hattına şikâyette bulunan vatandaşlar, “Öncelikle şehir içi yolumuzun ve kaldırımlarımızın yapılmasından dolayı Devletimize teşekkür ediyoruz. Yalnız bir iş yapılırken neden baştan savma yapılır anlamış değiliz. Şehir içinde döşenen kaldırım taşları üç gün sonra söküldü. Yine Ektaş fabrikasının bulunduğu mevkide yapılan istinat duvarı ilk yağmurda yıkılmaya başladı. Duvar yapılırken sanki hiç çimento kullanılmamış. Karayolları yapılan işlerin denetimini yapmıyor mu? 15 Milyon (15 Trilyon) liralık bir yatırımın kontrolünü Karayolları neden yapmaz. Bu paralar bizlerin cebinden çıkıyor. Yazıktır, günahtır. Yeni yapılan asfaltın bazı yerleri de şimdiden çökmeye başladı. Döşenen bordür taşları yolun çökmesi nedeniyle üç gün sonra yamulmaya başlıyor” dediler. 

654ff779-1882-492a-aca0-1e5bd768a676-(1).jpg
Vatandaşların gazetemize ihbarda bulunmalarından sonra Ektaş fabrikasının bulunduğu alandaki istinat duvarını inceledik. İlk yağmurda duvar yıkılmaya başlamış. Duvarda elimizi değdirdiğimiz yer döküldü, taşlar düştü. Yetkililer bir an önce bu yolda yapılan işleri denetlesinler.    

Bu haber toplam 2067 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum