BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ASLA BOZULMAYACAKTIR

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ASLA BOZULMAYACAKTIR

Ak Parti Osmaneli ilçe başkanlığına atanmasıyla partide hareketlilik sağlayan yeni ilçe Başkanı Yasin Akçay, Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Aday adaylarını...

A+A-

Ak Parti Osmaneli ilçe başkanlığına atanmasıyla partide hareketlilik sağlayan yeni ilçe Başkanı Yasin Akçay, Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Aday adaylarını partide topladı. 
31 Mart seçimleri yaklaştıkça Ak Parti’de de hareketli günler yaşanıyor. Bu güne kadar Ak Parti’den Osmaneli Belediye başkanlığına üç aday adayı başvuru yapmıştı. Mevcut Belediye Başkanı Münür Şahin, Hayati Kaba ve Mustafa Kürek 4 Aralık Salı günü Ak Parti ilçe teşkilatı ile bir araya geldiler.

7fcff8cf-b67a-4aa1-97d1-0cda79fdb976.jpg

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yasin Akçay toplantıda yaptığı konuşmada, “Parti teşkilatımıza belediye başkan aday adaylığı için üç isim başvuru yapmış bulunuyor. Ben öncelikle aday adaylarımıza başvurularından dolayı teşekkür ediyorum. Üçü de birbidirnden değerli, üçü de partimizin aday adayıdırlar. Elbetteki üç aday adayından birisi adayımız olarak seçimlere katılacaktır. Biz Osmaneli Ak Parti ilçe teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik kollarımız ile kim adayımız olursa onunla birlikte gece gündüz demeden çalışarak seçimlerden galip çıkan taraf olacağız. Ak Parti’nin bugüne kadar var olan ve bugüne kadar gelmiş olan birlik beraberlik ve kardeşliğine hiç kimse ve hiçbir güç halel getiremeyecektir. Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde tek yumruk olarak seçimleri kazanacağımıza, Osmaneli Belediyesinde Ak Parti bayrağını dalgalandıracağımıza canı gönülden inanıyorum. Adaylık belirleme sürecinin hayırlı bir şekilde devam etmesini, belirlenecek adayımızın da Osmanelimize ve partimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Toplantıya katılan Belediye Başkan adayları da birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusunu yaparak, “İçimizden hangimiz aday olarak seçilirse, hepimiz tek yürek olarak seçim çalışmalarına katılıp, adayımızı Belediye Başkanı yapacağız. Bizlerin arasındaki bir rekabet değil, hizmet yarışıdır. Bu yarışta Ak Parti Bayrağı altında olacaktır” dediler. 

48b9441e-19d2-4f63-9e75-1a189157a277.jpg

 

Bu haber toplam 2655 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum