BİRLEŞİK METAL-İŞ YÖNETİCİLERİNDEN  BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

BİRLEŞİK METAL-İŞ YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Disk Birleşik Metal-İş sendikası yönetici ve iş yeri temsilcileri Osmaneli belediye başkanı Münür Şahin’i ziyaret ettiler.Recai Büyükbeyhan, Saim...

A+A-

Disk Birleşik Metal-İş sendikası yönetici ve iş yeri temsilcileri Osmaneli belediye başkanı Münür Şahin’i ziyaret ettiler.
Recai Büyükbeyhan, Saim Taşkın, Mustafa Öktem ve Selçuk Kargı Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret ederek Osmaneli’de yapılan hizmetlerin birlik ve beraberlik içinde, tüm Osmaneli halkının katılımıyla amacına ulaşmasından ve Osmaneli hedeflerini hızla gerçekleştirmesinden duydukları menuniyeti ifade ettiler. Belediye başkanı Münür Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Osmaneli sahip olduğu değerler ile her alanda çok daha ileriye gidecektir. Osmaneli de sendikanızın üyeleri de her zaman bizlere destek olarak birlik ve beraberlik havasına büyük katkı sağlıyorlar. Üyelerinizin bizlere destekleri yapılan hizmetlere katkıları ve siz değerli sendika yöneticilerinin destek ve gücünü hep yanımızda hissettik. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum"dedi. 

birlesik-metal-is-baskan-ziyaret.jpg

 

Bu haber toplam 1471 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum