BİR ŞAMPİYON DAHA

BİR ŞAMPİYON DAHA

Sporun her branşında çocuklarımıza, gençlerimize spor yapma olanağı sağlayan 1308 Osmaneli Belediyespor, Türkiye minikler halter şampiyonasında büyük...

A+A-

Sporun her branşında çocuklarımıza, gençlerimize spor yapma olanağı sağlayan 1308 Osmaneli Belediyespor, Türkiye minikler halter şampiyonasında büyük başarılara imza attı.35 KG'da sporcumuz İrem Kapanca Türkiye dördüncüsü., +50 KG da İrem Sökmez Türkiye Minikler Halter Şampiyonu oldu.
1308 Osmaneli Belediye Spor Halter takımı hocası ve aynı zamanda Milli Sporcu Asiye İpek organizasyonunda, kısa bir süre önce oluşturulan halter takımı Türkiye çapındaki bu başarısı Osmaneli de heyecan yarattı. 

halter3.jpg
Halter hocasının kendiside aynı zamanda bayanlar halter takımının Milli sporcusu ve Türkiye Şampiyonlukları ve yurt dışı dereceleri ile halter camiasının önemli bir ismi. Böyle değerli bir hocayla çalışmak Osmaneli için büyük bir fırsat. 

1308 Osmaneli Belediyespor Halter takımının hocası ve milli sporcu Asiye İpek yaptığı açıklamada; "Bu Türkiye Şampiyonasındaki başarımız bizim halterde Türkiye genelinde elde ettiğimiz ilk başarı.Gençlerimiz ve çocuklarımızla sürekli çalışıyoruz. Bu çalışmalara Osmaneli Belediye Başkanımız büyük destek veriyor.1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde sağlanan olanaklarla inşallah kısa sürede uluslararası başarılara da halter takımız olarak imza atacağız. Türkiye Minikler Halter Şampiyonasında, 35 KG'da sporcumuz İrem Kapanca Türkiye dördüncüsü., +50 KG da İrem Sökmez Türkiye Minikler Halter Şampiyonu olurken, her iki sporcumuzda kendi sıkletlerinde teknik anlamda ilk ikiye girdi. Bu sonuç Osmaneli açısından gurur verici bir tablo. Disiplinli çalışmalarımızla İnşallah bu başarılarımızı çok daha arttırarark Türkiye Şampiyonluklarının yanında uluslararası başarılara da ulaşacağız."dedi.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'de yaptığı açıklama da; "Sporun her branşına önem vermelerinin karşılığını bulduğunu,yetenekli ve çoğu milli hocalarımız yöneticiliğinde çocuklarımızın, gençlerimizin kendilerini gösterdiklerini ve bunun sonucu da Türkiye, Avrupa ve Dünya çapında başarılara ulaşmalarından büyük mutluluk duyuyoruz.Bu başarılarda emeği olan sporcularımızı, ailelerini, değerli hocalarını ve büyük taraftarımızı kutluyorum.Milli takım sporcumuz Asiye İpek ve bu şampiyonada derece alan, 35 KG'da sporcumuz İrem Kapanca Türkiye dördüncüsü., +50 KG da İrem Sökmez Türkiye Minikler Halter Şampiyonu olmuştur. Haltercilerimizi ve ailelerini kutluyorum.
Osmaneli sporda örnek model olma yolunda hızla ilerliyor. Başarılar Osmaneli için her alanda yapmış olduğumuz planlamaların,koyduğumuz hedeflerinde doğal bir sonucu.Bu arada Sporda işbirliği içinde olduğumuz Osmaneli Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.Bu başarılarda onlarında spora desteklerinin payı büyüktür."dedi.

 

Bu haber toplam 1794 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum