BİR OTOBÜS DAHA EKLENDİ

BİR OTOBÜS DAHA EKLENDİ

Osmaneli Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana, Belediye makina parkının araç sayısını artıran Belediye Başkanı Münür Şahin, yeni bir otobüsü...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana, Belediye makina parkının araç sayısını artıran Belediye Başkanı Münür Şahin, yeni bir otobüsü daha Osmaneli Belediyesine kazandırdı.  

osmaneli-belediyesi-otobus-(1).jpg
Bir vatandaşın hibe ettiği otobüsle ilgili yaptığı açıklamada Başkan Şahin;  “Osmaneli Belediyesi olarak hedeflerimizi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirirken araç sayımızı da arttırmaya devam ediyoruz. Hayırsever bir kardeşimizin bağışladığı aracı kendi standardımıza uygun hale getirerek otobüs sayımızı 7 adete çıkardık.
1adet ekskavatör, 4 adet kazıcı ve yükleyici, 1 adet greyder, 1 adet silindir, 5 adet kamyon, 1 adet vidanjör, 3 adet itfaiye, 2 adet sulama aracı, 3 adet traktör, 2 adet çöp toplama aracı, 4 adet pikap ve küçük kamyonet,7 adet otobüsle ilçemize hizmet veriyoruz.
Tüm araçlarımız kullanılabilir biçimde Osmaneli’ye hizmet veriyor. Osmaneli için birlik ve beraberlik içinde çalışarak ilçemizi örnek bir kent yapıyoruz” dedi


Bu haber toplam 2369 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum