BİR ODÖKSAN'IN KIRK YIL HATIRI VARDIR

BİR ODÖKSAN'IN KIRK YIL HATIRI VARDIR

Gürkan İşkur ve Ali Bircan Keskin'in organize ettiği etkinlikte ODÖKSAN eski çalışanları bir araya geldiler. 40 yıl önce Odöksan fabrikasında çalışmış,...

A+A-

Gürkan İşkur ve Ali Bircan Keskin'in organize ettiği etkinlikte ODÖKSAN eski çalışanları bir araya geldiler. 
40 yıl önce Odöksan fabrikasında çalışmış, birçoğu emekli olmuş ve yurdun değişik yerlerinde yaşayan eski çalışanlar bir gün boyunca hasret giderdiler.

bir-odoksanin-kirk-yil-hatiri-vardir-(47).jpg

Eski günleri yâd eden, 40 yıl önceki anılarını tazeleyen ODÖKSAN eski çalışanlarından Ali Bircan Keskin fabrika yönetimine teşekkür etti. Fabrika yemekhanesinde sabah kahvaltısı yapan eski çalışanlar adına konuşan Ali Bircan Keskin; Bizleri Osmanelili yapan, 40 yıl önce tanışmamıza, dostluklarımıza vesile olan ODÖKSAN fabrikamızın yönetimine bizleri fabrika içerisinde ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Her birimizin bu fabrikanın kuruluşundan bu günlere gelmesinde emeği vardır. Fabrikamızda ayak izlerimiz el izlerimiz alın terlerimiz vardır. Fabrikayı gezerek 40 yıl öncesine gittik. Yılda bir kez de olsa bir araya gelmenin hasret gidermenin keyfini yaşadık.

bir-odoksanin-kirk-yil-hatiri-vardir-(38).jpg

Osmaneli dışında yaşayan arkadaşlarımız yıllar önce yaşadıkları Osmaneli ilçemizi bir kez daha görmenin mutluluğunu yaşadılar. Önümüzdeki yıl tekrar buluşmak ve görüşmek dileklerimle bugün buraya gelen bütün arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Fabrika yönetimimize bir kez daha bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum" dedi. ODÖKSAN Fabrikası Mali ve İdari İşler Müdürü Rasim Tekin’de eski çalışanlarını fabrikada ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, “Bugün bizlerin ekmek yediği fabrikamızın kuruluşunda bulunmuş, fabrikamızda çalışarak emek vermiş eski çalışanlarımızı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kahvaltı sonrası yenilenen fabrikamızı eski çalışanlarımıza gezdireceğiz.

bir-odoksanin-kirk-yil-hatiri-vardir-(32).jpg

Onlarda eski çalıştıkları günleri yad edecekler. Eski çalışanlarımızın fabrikamızı unutmamaları, bir ahde vefadır. Onlara çok teşekkür ediyorum. Yakın bir zamanda bizler de onlar gibi eski çalışan konumuna geleceğiz. İnşallah bizlerde uzun yıllar çalışma arkadaşlarımızla birlikte fabrikada buluşma günleri tertip ederiz” dedi.

bir-odoksanin-kirk-yil-hatiri-vardir-(20).jpg 
Gürkan İşkur, geçtiğimiz yıl bir araya geldiklerinde gazetemizde çıkan haberin yer aldığı Osmaneli Haber Gazetesini Mali ve İdari İşler Müdürü Rasim Tekin’e hediye etti. Daha sonra eski çalışanlar, yıllar öncesinde fabrikada başlarından geçen güzel anıları anlattılar. ODÖKSAN eski çalışanlarının buluşması, fabrika gezisinden sona Osmaneli gezisi ile akşam saatlerinde sona erdi. 

bir-odoksanin-kirk-yil-hatiri-vardir-(2).jpg

foto-galeri-icin-tiklayiniz-008.png

Bu haber toplam 4635 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.