BİR KURBAN DA KIZILAY’A

BİR KURBAN DA KIZILAY’A

Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Vali Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.  Türk Kızılay’ının Kurban Bayramı'nda...

A+A-

Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Vali Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.  
Türk Kızılay’ının Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine vermek üzere kurban bağışı çalışması başlattığını belirten Şube Başkanı Çınar, kampanyanın detayları hakkında bilgi verdi.
Yapılan yardım çalışmasından memnun olduğunu belirten Vali Büyükakın, Türk Kızılay’ına kurban bağışında bulundu. 

Vali Büyükakın, “Hoşgörü ve barış dini İslam mensuplarının büyük sorumluluklarından olan yardım ve yakınını gözetme vazifesi, toplumsal refahın artmasında en büyük unsurlardan biridir. Kızılay'a gösterdiği gayret ve çabadan ötürü teşekkür ederim." dedi.
 Şube Başkanı Çınar da Türk Kızılayı’nın yaptığı faaliyetlerde bu sene 210 öğrenciye kıyafet yardımı, 23 Nisanda Cumhuriyet Okulundan bir öğrencinin İstanbul gezisine gönderilmesi, Ramazan ayında 586 adet yardım kolisi ve 347 kişiye nakdi yardım düzenlenmesi, 9 kişiye nakdi yardım, Yenipazar ekmek kampanyasına 1000 adet destek ve Söğüt, Bozüyük, Vezirhan, Bayırköy, Yenipazar, Gölpazarı ilçelerinde nakdi, gıda ve kıyafet yardımlarının yapıldığını anlattı. 
 Yapılan çalışmaları takdirle karşılayan Vali Büyükakın, Türk Kızılay’ının kurulduğundan bu güne milyonlarca mağdur ve ihtiyaç sahibi başta olmak üzere hasta ve yaralıların kan ihtiyacını karşılamada önemli bir kurum olduğunun altını çizdi.


Bu haber toplam 1199 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.