“BİR KİTAPTA SEN ANLAT”

“BİR KİTAPTA SEN ANLAT”

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, İlimiz genelinde resmi ve özel  ilkokul 3. ve 4. sınıflar, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik 3 ayrı ...

A+A-

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, İlimiz genelinde resmi ve özel  ilkokul 3. ve 4. sınıflar, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik 3 ayrı  kategoride düzenlenen “Bir Kitapta Sen Anlat” yarışmasının İlçe finalleri yapıldı. 26 Şubat Salı günü düzenlenen yarışmaya okullarında birinci olan öğrenciler katıldı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen yarışma neticesinde kategorilerinde birinci, ikinci ve üçüncü  olan öğrenciler belirlendi.
İlk üçe giren öğrenciler,  Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen programda ödüllendirildi. İlçe Milli eğitim Müdürü Mahmut Ekinci yaptığı konuşmasında; “Dereceye giren öğrencilerimize, emek veren öğretmenlerimize ve destek olan ailelerine teşekkür ederim. İlçemizde birinci olan öğrencilerimizin  İlimizde yapılacak finallerde de başarılı olacağına inanıyorum” dedi. Söz alan öğrenciler de; yarışmanın çok faydalı olduğunu, kitap okumaya teşvik ettiğini ve bu tip yarışma ve etkinliklerin daha fazla yapılmasını isteklerini dile getirdiler.

bir-kitapta-sen-anlat-2.jpg


Bu haber toplam 1417 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.