BİR GÜMÜŞ, BİR BRONZ MADALYA  DAHA

BİR GÜMÜŞ, BİR BRONZ MADALYA DAHA

ANTALYA’DA DÜZENLENEN TAEKWONDO AVRUPA VE TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN

A+A-

Antalya’da düzenlenen Taekwondo Turkishopen turnuvasında 1308 Osmaneli Belediyespor’un başarılı Taekwondocu’su Zehra Arı, Türkiye Şampiyonunu yenerek yarı finale çıktı. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ve Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca’nın Antalya Belek’te düzenlenen şampiyonayı ziyaret etmeleri sporcularımıza ayrı bir moral vermişti. Bu moralle maça çıkan Zehra Arı Türkiye 3’cüsü oldu. 

1308 Osmaneli Belediyespor kulübü 4 sporcu ile katıldığı Avrupa ve Türkiye Taekwondo şampiyonalarında bir 2’ncilik ve 3’ncülük madalyası alarak büyük başarıya imza attı. Şampiyonayı ziyaret eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, şampiyona ile ilgili olarak, “öncelikle sporcularımızı ve hocalarını tebrik ediyorum. Avrupa ve Türkiye şampiyonasına dört sporcumuz ile katılmıştık. Bir Avrupa ikinciliği ve bir de Türkiye üçüncülüğü alarak büyük bir başarıya imza atıldı. Göreve geldiğimiz günden beri amatör sporlara vermiş olduğumuz hizmetin meyvelerini almaya başladık. İnşallah daha sonraki şampiyonalarda daha büyük başarılar elde edip, yine Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları Osmaneli’ye gelecektir” dedi. 


Bu haber toplam 2609 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.