BİR BRANŞ DAHA AÇILIYOR

BİR BRANŞ DAHA AÇILIYOR

17 Branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spor yeni bir dalda,"Kick Boks"şubesini açıyor. Milli takım sporcusu Enes Tetik Belediye Başkanı Münür...

A+A-

17 Branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spor yeni bir dalda,"Kick Boks"şubesini açıyor. Milli takım sporcusu Enes Tetik Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret ederek Osmaneli'de 40 kişiyi aşan öğrencisinin olduğunu ve Osmaneli'de bu branşın açılmasından duyacağı memnuniyeti iletti. 

Belediye Başkanı Şahin’de bu isteği memnuniyetle karşılayarak kulübün Genel Koordinatörü Ahmet Kaya'dan "Kick Boks şubesini açmasını istedi. Almanya'dan iki yıl önce Bilecik'e gelen kick boks eğitmeni Enes Tetik, milli takıma sporcular yetiştirmek ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla Bilecik'te kurduğu salonda, sporcular yetiştiriyor. Osmaneli de 1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde Kick Boks şubesinde Enes Tetik faaliyetlerini sürdürecek. Belediye Başkanı Münür Şahin,"Kulübümüz bünyesinde kurduğumuz yeni branşımız "Kick Boks" un Osmaneli de gençlerimiz ve çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Değerli hocamız Enes Tetik'e ilçemize ve spora ilgisi ve desteği için teşekkür ediyorum." dedi.


Bu haber toplam 4574 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.