BİLECİK'TE TRAFİK KAZALARININ ADRESİ GÜLÜMBE RAMPALARI

BİLECİK'TE TRAFİK KAZALARININ ADRESİ GÜLÜMBE RAMPALARI

Bilecik sınırları içindeki en tehlikeli yol olarak halen trafiğe açık olan Gülümbe Rampalarında, yine kaza meydana geldi. Bilecik'ten Vezirhan istikametine...

A+A-

Bilecik sınırları içindeki en tehlikeli yol olarak halen trafiğe açık olan Gülümbe Rampalarında, yine kaza meydana geldi. 
Bilecik'ten Vezirhan istikametine gitmekte olan M.K.G. idaresindeki 34 ZR 8958 plakalı otomobil, yolun kaygan olması nedeniyle Gülümbe rampasında şarampole yuvarlandı.

bilecikte-trafik-kazalarinin-adresi-gulumbe-rampalari-(2).jpg

Yoldan 7-8 metre aşağıya çam ağaçlarının içerisine yuvarlanan otomobilde, ölen ya da yaralanan olmadı. Karayolları ilgililerinin yolun düzgünlüğü ile ilgili iddiaları halen devam ederken, Gülümbe rampalarında hemen her gün bir kazanın meydana gelmesinin, sadece sürücü kusuru olarak değerlendirilmesi ne kadar doğru bir tespittir, anlamak mümkün değil. Kazaların Gülümbe rampalarındaki virajlarının eğimlerinin ters olması nedeniyle meydana geldiği birçok kişi ve sürücü tarafından söylenmesi de, karayolları yetkililerini ikna etmeye yetmiyor. Bilecik'in en işlek yollarından biri olan ve günde binlerce insanın araçlarla taşındığı bu yolda, bakalım daha kaç kaza meydana geldikten sonra, yetkililer bu yolda tedbir alacaklar. 

bilecikte-trafik-kazalarinin-adresi-gulumbe-rampalari-(3).jpgbilecikte-trafik-kazalarinin-adresi-gulumbe-rampalari-(1).jpgbilecikte-trafik-kazalarinin-adresi-gulumbe-rampalari-(4).jpg

Bu haber toplam 3701 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.