BİLECİK TSO’DAN ANKARA ÇIKARMASI

BİLECİK TSO’DAN ANKARA ÇIKARMASI

Bilecik TSO başkan ve yöneticilerinden Ankara çıkarması.Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Meclis Başkanı Hakkı Aynur ve oda yöneticileri...

A+A-
Bilecik TSO başkan ve yöneticilerinden Ankara çıkarması.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Meclis Başkanı Hakkı Aynur ve oda yöneticileri Ankara’da bir ziyaretlerde bulundular.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis heyeti Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün TBMM Meclisi Başkanvekilliğine seçilmesinden dolayı kendisini ziyaret ederek yeni görevinin başta kendisine, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olması dileklerini ilettiler. Milletvekili Yaşar Tüzün’den sonra Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’e ziyarette bulunan Bilecik TSO heyeti Bilecik ile ilgili ticari ve yatırım konularını görüştüler. Milletvekili Halil Eldemir ise heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
bilecik-tso’dan-ankara-cikarmasi-(1).jpg
 
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Meclis Başkanı Hakkı Aynur ve yönetim kurulu üyeleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’i de makamında ziyaret ettiler. TSO Başkanı Ateş ve Meclis Başkanı Aynur Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’e kentte faaliyet gösteren sanayi kuruluşları hakkında genel bilgi verdiler.
Bilecik TSO Ankara çıkarmasında Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Meclis Başkanı Hakkı Aynur’un yanı sıra, Meclis Üyesi; Fikret Aktaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Karaçayır, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Sak, Ali Muyşin, Ercan Düzgün, Yüksel Gökçedağ da katıldı.
bilecik-tso’dan-ankara-cikarmasi-(2).jpg
 
 

Bu haber toplam 1470 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.