Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Beydemir Kalemcioğlu Konağını inceledi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Beydemir Kalemcioğlu Konağını inceledi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Osmaneli MYO Aşçılık Bölümü için tahsis edilen Kelemcioğlu Konağı’nda yapılan bakım-onarım ve restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

A+A-

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret ederek, Belediye tarafından Osmaneli MYO Aşçılık Bölümü için tahsis edilen Kelemcioğlu Konağı’nda yapılan bakım-onarım ve restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

02 Eylül Çarşamba günü yapılan incelemelerde Rektör Beydemir’e Osmaneli MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Fevzi Savaş,  Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt ve Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan ve eşlik etti.

Osmaneli Belediyesi tarafından Aşçılık Bölümü için tahsis edilen Kelemcioğlu Konağı gerek tarihi dokusu, gerekse günümüz gereksinimlerine yanıt verebilecek modern donatısı ile ihtiyaçları karşılayacak. Bakım-onarım ve restorasyon çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan konak, açılışının ardından öğrencilere hem derslik hem de mutfak  olarak hizmet verecek.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, çalışmalarda gelinen aşamadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek sürece katkılarından dolayı Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e teşekkür etti. Üniversite ve mahalli idarelerin koordineli çalışmasının önemine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Beydemir bundan sonra da çeşitli işbirliklerinin olabileceğini belirtti.

Bu haber toplam 20921 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.