BİLECİK 1. AMATÖR KÜMEDE HAFTANIN MAÇI  1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR – BİLECİKSPOR

BİLECİK 1. AMATÖR KÜMEDE HAFTANIN MAÇI 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR – BİLECİKSPOR

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginin 9. Haftası şampiyonluk mücadelesi veren 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor maçına sahne olacak.Ligin 8. Haftasına...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol liginin 9. Haftası şampiyonluk mücadelesi veren 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor maçına sahne olacak.

1308-osmaneli-belediyespor.jpg

Ligin 8. Haftasına kadar puan puana giden, 1308 Osmaneli Belediyespor ile Bilecikspor, 8. Haftada 1308’in Bilecik deplasmanında Gökpınarspor’a 2-1 yenilmesi sonucunda liderliği Bilecikspor’a kaptırması, maçın heyecanını bir kat daha artırıyor. 1308 Osmaneli Belediyespor Bilecikspor maçı 19. Kasım 2017 Pazar günü saat 14.30’da Osmaneli ilçe stadında oynanacak. 1308’in Bilecikspor’a yenilmesi halinde şampiyonluk yolunda büyük bir yara alacağı, kazanması halinde ise, ligin daha heyecanlı bir hale geleceği muhakkak.

bilecikspor.jpg

Geçtiğimiz gün bir araya gelen Bilecikspor ve 1308 Osmaneli Belediyespor kulüp başkanları, maçın centilmence geçmesi, seyircilerin takımlarını fair play kuralları çevresinde izlemesi, küfürsüz, kavgasız bir maç olması dileklerinde bulunmuşlardı. Başkanların bu dileklerinin gerçekleşmesi, Bilecik futbolunun da geleceği açısından çok önemli. 

Bu haber toplam 2471 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.