BİK’ ten dijital dönüşüm vurgusu

BİK’ ten dijital dönüşüm vurgusu

Anadolu Yayıncılar Birliği tarafından Ankara’da düzenlenen ‘‘Yerel medyanın geleceği ve yeni iletişim teknolojileri’’ konulu çalıştayda, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran konuşma yaptı.

A+A-

Anadolu Yayıncılar Birliği tarafından Ankara’da düzenlenen ‘‘Yerel medyanın geleceği ve yeni iletişim teknolojileri’’ konulu çalıştayda, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran konuşma yaptı. Genel Müdür Duran, medya sektöründe dijital dönüşüm vurgusunda bulunarak dijital dönüşümün kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen “Yerel medyanın geleceği ve yeni iletişim teknolojileri” konulu çalıştay başladı.

Sakarya Gazetesi sahibi Mücahid Erdal’ın da yer aldığı çalıştayın, açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, katılımcıları selamladı. Sinan Burhan, çalıştayda yerel medyanın geleceğinin ve dijital dönüşümün konuşulacağını aktararak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a, BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran’a ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı misafirlerine ‘Hoş geldiniz’ diyerek, Altındağ Belediyesi ve ilçenin tarihi mekânlarına ilişkin katılımcılara kısa bilgiler verdi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran ise kurum çalışmaları hakkında verdiği bilgilerin ardından,pandeminin yerel medyaya olan olumsuz yansımalarını ele aldı. Kurum olarak pandeminin başlamasıyla birlikte bir dizi önlemler aldıklarını anlatan Rıdvan Duran, yerel medyanın dijital dönüşümüne ilişkin önemli noktalara temas etti. Rıdvan Duran, konuşmasının devamında, şunları aktardı:

Bu haber toplam 3835 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.