BEŞİKTAŞLILAR LOKALE KAVUŞTU

BEŞİKTAŞLILAR LOKALE KAVUŞTU

Geçtiğimiz ay içerisinde kongresini yapan Osmaneli Beşiktaş’lılar Derneği, dernek başkanlığına Etem Oral’ı seçmişti. Osmaneli’nin faal derneklerinden...

A+A-

Geçtiğimiz ay içerisinde kongresini yapan Osmaneli Beşiktaş’lılar Derneği, dernek başkanlığına Etem Oral’ı seçmişti. 
Osmaneli’nin faal derneklerinden biri olan Osmaneli Beşiktaş’lılar Derneği, ilk icraat olarak dernek lokaline kavuştular. Son iki sezonun şampiyon takımının taraftarları olan Osmaneli’li Beşiktaş’lılar, Osmaneli’nin en güzel mekânlarından biri olan, SUNPET yanındaki kafeteryayı dernek lokali yaptılar.

BEŞİKTAŞLILAR LOKALE KAVUŞTU

Gazetemizi ziyaret eden Osmaneli Beşiktaş’lılar dernek başkanı Etem Oral, “Göreve geldikten sonraki ilk işimiz, takımımızın taraftarlarını bir çatı altında toplamak, onlarla her zaman birlikte olmaktı. Osmaneli’nin en güzel mekânlarından biri olan SUNPET yanındaki kafeterya artık Beşiktaşlı taraftarların lokalidir. Gerek Türkiye’de, gerekse Avrupa’da ayrı bir yeri olan Beşiktaş taraftarlarına yakışacak ve onlara layık olacak bir lokale kavuşmuş bulunuyoruz. Beşiktaş taraftarı sadece spor seyircisi değildir. Sosyal hayatın her zaman içerisinde olan ve sosyal durumlara duyarlılığı ile ün salmış taraftarımız her zaman en iyisine layıktır. Bizlerde başkan ve yöneticiler olarak Beşiktaşlılığın vermiş olduğu sorumlulukla hareket ettik ve taraftarımızı güzel bir lokale kavuşturduk. İnşallah hep birlikte bundan sonra da Osmaneli için elimizden geleni yapacağız, sadece sporda değil, Osmaneli ilçemizin tanıtımı konularında da çalışmalara katılacağız” dedi. 

BEŞİKTAŞLILAR LOKALE KAVUŞTU

Bu haber toplam 1992 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.