BELEDİYE PERSONELİNDEN HIDIRELLEZ PİLAVI

BELEDİYE PERSONELİNDEN HIDIRELLEZ PİLAVI

 Osmaneli Belediye çalışanları Hıdırellez düzenledi. Mayıs ayının 6’sı ile başlayan Hıdırellez etkinliklerine Osmaneli Belediyesi çalışanları...

A+A-

 Osmaneli Belediye çalışanları Hıdırellez düzenledi. Mayıs ayının 6’sı ile başlayan Hıdırellez etkinliklerine Osmaneli Belediyesi çalışanları eklendi. Osmaneli Belediye personeli kendi aralarında topladıkları paralar ile Pilav ve helva yaptırarak, hem personel, hem de Belediyeye gelen vatandaşlara pilav ikramında bulundular.

belediye-personelinden-hidirellez-pilavi.jpg

Belediye Personelinin kendi aralarında yaptırmış olduğu Hıdırellez Pilavı ile ilgili olarak Belediye Başkanı Münür Şahin; “Öncelikle Allah Kabul etsin. Osmaneli’de her alanda var olan birlik, beraberlik ve dayanışma duygusu, Belediye personelimiz arasında da üst düzeye çıkmış durumda. Personelimiz kendi aralarında topladıkları paralar ile Hıdırellez pilavı yaptırarak ikramda bulundular. Allah hayırlarını kabul eylesin. Belediye personelimizde ve toplumun her kesiminde oluşan bu birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu, Osmaneli ilçemizi çok yakın bir zamanda çok daha üst seviyelere çıkartacaktır. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” dedi.

belediye-personelinden-hidirellez-pilavi-2.jpg

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.