BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Osmaneli Belediye Meclisi 6 Şubat 2019 Salı günü Saat 17.00’da Belediye Başkanı Münür Şahin başkanlığında toplandı. Toplantı gündeinde 2 madde...

A+A-

Osmaneli Belediye Meclisi 6 Şubat 2019 Salı günü Saat 17.00’da Belediye Başkanı Münür Şahin başkanlığında toplandı. Toplantı gündeinde 2 madde yer aldı. Gündemin 1. Maddesi İmar Plan Tadilatı (1. OSB Yanı) oy birliği ile, 2. Maddesi Sözleşmeli Personel Ücretlerinin Tespiti de oy birliği ile meclis üyelerince kabul edildi.
Başkan Şahin Meclis toplantısında yaptığı konuşmada;  
“Gündemde yer alan konular her zaman olduğu gibi oy birliği ile tüm parti meclis üyelerinin onayı ile meclisten geçti. Özellikle sanayi şirketlerini ilgilendiren ve yeni 3 yatırım için yapılan sanayi parselleri düzenlemeleri ile Osmaneli’ye 3 yeni yatırım daha kazandırılırken,mevcut 2 şirketimizinde yatırımlarını büyütmelerine olanak sağlandı” dedi. 
Başkan Münür Şahin Tüm Meclis Üyelerine ve Basına teşekkür ederek çok uyumlu ve çok bereketli geçen meclis çalışmaları sonrası Osmaneli'de birlik ve beraberlik içinde çok güzel işlere, yatırımlara imza attık. Bu meclis Tarihe Altın Harflerle yazılacak çalışmaların mimarıdır” dedi. 

belediye-meclisi-toplandi-2.jpg


Bu haber toplam 1505 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum