BELEDİYE İLE MİLLİ EĞİTİM ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

BELEDİYE İLE MİLLİ EĞİTİM ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü il geneli  ile Osmaneli Belediyesi işbirliğinde İçmeler...

A+A-

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü il geneli  ile Osmaneli Belediyesi işbirliğinde İçmeler Prf. Dr. Yunus Söylet Sosyal Tesislerinden Milli Eğitim Personelinin indirimli faydalanmasına dair işbirliği protokolü imzalanmıştı. 

belediye-ile-milli-egitim-arasinda-imzalanan-protokol-(2).jpg
Protokol kapsamında,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmaneli Belediyesi arasında  İçmeler Prof. Dr. Yunus Söylet sosyal tesislerinden Milli Eğitim Personelinin Kahvaltı,  Sosyal Tesislerdeki diğer hizmetlerden ve  konaklama hizmetinden indirimli yararlanmasına dair planlama, uygulama, organizasyon, görev ve sorumluluklara ilişkin esas ve yükümlülükleri kapsıyor.
1 yıl sürmesi planlanan protokol,  bu hafta sonu öğretmen, öğrenci ve velilerin ziyareti ile başladı. 

belediye-ile-milli-egitim-arasinda-imzalanan-protokol-(1).jpg

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, hafta sonu İçmeler Prof. Dr. Yunus Söylet sosyal tesislerini ziyaret ederek öğrenci ve veliler ile sohbet etti.  Yapılan görüşmeler sonucunda öğretmen, öğrenci ve velilerden olumlu geri bildirimler alındı. Öğretmen, öğrenci ve velilerin bu protokolden memnun oldukları gözleyen  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci,” Bu proje sayesinde öğretmen ve veliler ile daha sıcak bir ortamda iletişim kurma imkânı elde edildi. Bu proje ile öğretmen-veli iş birliği için de önemli bir zemin hazırladı.

belediye-ile-milli-egitim-arasinda-imzalanan-protokol-(3).jpg

Hem belediyemiz için hem de öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için güzel bir projeye imza atıldığına inanıyoruz . Ayrıca, öğretmenlerin öğrencilerle yaptığı etkinliklerde ödeme güçlüğü çeken maddi durumu zayıf ailelerin çocuklarından herhangi bir ücret talep edilmeyecek, ücretsiz olarak hizmetten faydalanacaklardır. İlçemizde yapılan toplu etkinliklerde bir gün önceden haber verilmesi takdirde taşıması Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından yapılacaktır." diye ifade etti.

belediye-ile-milli-egitim-arasinda-imzalanan-protokol-(4).jpg

Bu haber toplam 1790 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.