BELEDİYE FOTOĞRAF ŞENLİĞİ DÜZENLİYOR

BELEDİYE FOTOĞRAF ŞENLİĞİ DÜZENLİYOR

Osmaneli Belediyesi 12-14 Temmuz tarihleri arasında fotoğraf şenliği düzenleniyor.Osmaneli Belediyesinin katkılarıyla ilki gerçekleştirilecek olan şenlikte,...

A+A-

Osmaneli Belediyesi 12-14 Temmuz tarihleri arasında fotoğraf şenliği düzenleniyor.
Osmaneli Belediyesinin katkılarıyla ilki gerçekleştirilecek olan şenlikte, ulusal ve uluslararası tanınmış pek çok değerli fotoğraf sanatçısının eserleriyle buluşma fırsatı bulunacaktır.
Üç gün sürecek olan etkinlik kapsamında ilçenin tarihi dokusu ve yaşam şeklini tanıtmak üzere değişik alanlarda fotoğraf gezileri düzenlenecektir.
Osmaneli'nin eski sokakları, camileri, köprüleri, tarihi hamam ve kilisesi, Cuma pazarı, dokuma tezgâhları, el sanatları, Sakarya nehri, kros motorları gösterisi, karakucak güreşleri, köyler ve karpuz tarlalarına yapılacak olan gezilerde katılımcılar hem kültür ve tarihi hakkında bilgi edinirken hem de eşsiz fotoğraflar çekme şansı yakalayacaklar.
Etkinlik kapsamında ‘’Karadeniz Yayları, Neşeli Hindistan ve Osmaneli’de Hayat’’ adında iki ayrı sergi izlenebilecektir.
Etkinlikler her akşam saat 20.00 ile 22.30 arasında ulusal ve
uluslararası fotoğraf sanatçıları ve eğitmenler tarafından düzenlenecek olan söyleşi ve gösterilerle devam ediyor olacaktır.
Aynı zamanda şenlik kapsamında Osmaneli Belediyesi tarafından ücretsiz fotoğraf eğitimleri verilecektir.
Osmaneli Belediyesinin katkılarıyla ilki düzenlenecek olan bu şenlikte birçok fotoğraf sanatçısı ve eserleri ile buluşmanın yanı sıra ilçenin tanıtımı içinde katkılar sunulmuş olacaktır.
Belediye başkanı Münür Şahin, Fotoğraf şenliği ile ilgili yaptığı açıklamada ;
“Osmaneli turizmde yükselen değer olurken ilçemize ilgide her geçen gün artıyor. Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş, FujiFilm, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü ve değerli Fotoğraf Sanatçılarının katılımları ile gerçekleşecek etkinlik Osmaneli tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Fotoğrafla ilgilenen herkesin katılımını bekler, etkinliğimize katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz.” dedi.

osmaneli’nde-fotograf-senligi.jpg

 

Bu haber toplam 1947 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.