Belediye Başkanı Münür Şahin proje değerlendirme toplantısına katıldı

Belediye Başkanı Münür Şahin proje değerlendirme toplantısına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen proje değerlendirme toplantılsına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'de katıldılar.

A+A-

Ak Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Başkan Yardımcıları Selim Yağcı, Bilal Uçar, Mustafa Demir, Mücahit Yanılmaz, Tahir Akyürek ve 31 belediye başkanı toplantıya katıldı.

Belediye Başkanları proje ve destek istedikleri konuları Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ve başkan yardımcılarına ilettiler. Toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tek tek belediye başkanlarını dinledi. Ak Parti Belediyeciliğinin farkının tüm belediye başkanlarının bulunduğu yerlerde hissettirmesi için kardeş belediyecilik uygulamasının yararlarını anlatttı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Osmaneli projelerini ve yatırımlarını özetleyerek Milletvekili Selim Yağcı ve Bakanların destekleri ile hedeflere ulaşmak için yaptıkları çalışmaları anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Osmaneli halkının selamlarını, dualarını arzaden başkana, Cumhurbaşkanı her konuda destek olunacağını söylerek Ak Parti ailesi belediyecilikte de güçlü bir kurumdur, Osmaneli için gereken her projenin ve yatırımın destekleneceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden başkan Münür Şahin, toplantı sonrası Milletveki-Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı ile birlikte bazı bakanlıklara ziyaretlerde bulundu.

Bu haber toplam 21778 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler