BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN İNÖNÜ MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN İNÖNÜ MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Halk Buluşmalarını başlattı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 06 Ocak 2018 Pazar günü ilk Halk...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Halk Buluşmalarını başlattı. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 06 Ocak 2018 Pazar günü ilk Halk buluşmasını İnönü mahallesi sakinleri ile gerçekleştirdi. İnönü Mahallesi Şehit Halil Öktem Parkında gerçekleştirilen toplantıya, İnönü Mahallesi sakinleri katıldılar. Belediye Başkanı Münür Şahin Halk toplantısında yaptığı konuşmada, 4 yıldan bu yana İnönü mahallesinde yapmış oldukları hizmetleri anlattı.

belediye-baskani-munur-sahin-inonu-mahallesi-sakinleri-ile-biir-araya-geldi-(1).jpg

Başkan Şahin 2018 yılı sonuna kadar İnönü mahallesinde ve Osmaneli genelinde yapılacak olan hizmetlerden bahsederek, Osmaneli’nin daha yaşanabilir bir kent olması için gece gündüz demeden çalıştıklarını, bundan sonra da bu çalışmaların devam edeceğini söyledi. Başkanın konuşmasının ardından vatandaşlar istek ve dileklerini başkana ilettiler. 

belediye-baskani-munur-sahin-inonu-mahallesi-sakinleri-ile-biir-araya-geldi-(2).jpg
Başkan Şahin vatandaşları tek tek dinleyerek, söylediklerini not aldı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Halk toplantılarının bundan sonra da devam edeceğini, bütün mahallelerde vatandaşlar ile bir araya geleceklerini belirtti.  Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in İnönü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği toplantıya, Başkana geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’da eşlik ettiler. Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı toplantı akşamın geç saatlerine kadar devam etti. 

belediye-baskani-munur-sahin-inonu-mahallesi-sakinleri-ile-biir-araya-geldi-(3).jpg

Bu haber toplam 2509 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum