BELDİYEDEN YENİ BİR PROTOKOL DAHA

BELDİYEDEN YENİ BİR PROTOKOL DAHA

Osmaneli Belediyesince kurulan ve bugüne kadar yüzlerce kursiyerin eğitimine katkı sağlayan, üretmiş olduğu ürünler yurt içi ve yurt dışına satılan...

A+A-

Osmaneli Belediyesince kurulan ve bugüne kadar yüzlerce kursiyerin eğitimine katkı sağlayan, üretmiş olduğu ürünler yurt içi ve yurt dışına satılan Osmaneli Belediyesi sürekli eğitim merkezi, yeni kursiyerleri eğitmek için Bilecik İŞ-KUR Müdürlüğü ile protokol imzaladı. 
Üçbucuk ay sürecek Eğitimlerde Lefke Bezi dokuması ve Dikiş kursuyerleri meslek edinecek. İhrac edilen bir ürün haline gelen Lefke Bezine ve Lefke Takıya büyük talep oluştu.
İstanbul Ticaret Üniversite'si, Bilecik Şeyh Edebali Üniversite'si, İŞKUR, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi ile birlikte yapılan projeyle Lefke Bezi Üretimi ve sonrası bu Üretilen bezden Dikiş kursu ile değişik giysiler üreten Kadınlarımız evlerine de İŞKUR destekleriyle maddi katkı sağlayacaklar.
Bilecik İşkur Müdürü Ayhan Tozan ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Arasında düzenlenen protokolle Osmaneli Belediyesi sürekli eğitim merkezinde 40 kadın üç buçuk ay içinde üretim yapar konuma gelecek
Belediye başkanı Münür Şahin işbirliği ve ilçemize destekleri için İŞKUR müdürü Ayhan Tozan'a teşekkür ederken; “Bizim belediyecilik anlayışımız sadece yol yapmak, kaldırım yapmak değildir. Bizim belediyecilik anlayışımız, insanlarımızı meslek sahibi yapmak, ekmek sahibi yapmak, insanların maddi ve manevi olarak huzurlu bir şehirde, huzurlu ve mutlu yaşamalarını sağlamaktır. Bu konuda kurmuş olduğumuz Sürekli Eğitim Merkezimizde bugüne kadar yüzlerce kursiyerimizi eğiterek, meslek sahibi yaptık. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir” dedi. 

 


Bu haber toplam 1575 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum