BEBKA OSMANELİ'Yİ TANITTI

BEBKA OSMANELİ'Yİ TANITTI

Her gün turizmde ilgi odağı olan Osmaneli BEBKA ile yaptığı projelerle ilçeye büyük değer katıyor. Üniversiteler, kamu ve özel kuruluşları, şirketler...

A+A-


Her gün turizmde ilgi odağı olan Osmaneli BEBKA ile yaptığı projelerle ilçeye büyük değer katıyor. Üniversiteler, kamu ve özel kuruluşları, şirketler vb her kuruluşla işbirliği yapılarak Osmaneli’de Turizmin gelişmesi ve büyümesi için çalışmalar devam ediyor.
BEBKA ve Osmaneli Belediyesi Osmaneli’de ki turizm yatırımlarını, turistlerle buluşturmak için TURSAB Acentelerini ilçeye getirdi. Osmaneli’ye gelen acenteler; Hasan Erdem TURSAB BTSO, Remzi Bat RMB Turizm, Mehmet Emin Sağer MESA Turizm, Mehmet Sağer SAĞER TURİZM, Gülşen Erice ERICE TURİZM, Süleyman Yılmaz FEZA TURİZM, İpek Türkkan ONNO TURİZM, Kevser Kara LONG TRAVEL TURİZM ve İŞKUR Müdürü Ayhan Tozan, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Kocabıçak, BEBKA yetkilileri katıldılar.
Osmaneli’de bulunan tarihi konakları ve evleri, Rüstem Paşa ve Kırgıllı Camileri ile birlikte Sakarya Nehri kenarındaki yeşil alanları gezen turizm acente yetkilileri, daha sonra Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerini ziyaret ettiler. Osmaneli ilçesinde turizm için her şeyin var olduğunu, tarihiyle,doğasıyla, ürünleri ile ve büyük şehirlere yakınlığı ile tam bir turizm merkezi konumunda olan Osmaneli’ye, Eylül ayından itibaren turları yönlendirme sözü veren acenteler ilçeden mutlu bir şekilde ayrıldılar. 


Bu haber toplam 1773 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.