BBP’DEN GAZETEMİZE  ZİYARET

BBP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

13 Nisan 2018 Cuma günü yapılan kongrede göreve gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı ve Başkan Yardımcıları gazetemizi ziyaret ettiler.BBP...

A+A-

13 Nisan 2018 Cuma günü yapılan kongrede göreve gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı ve Başkan Yardımcıları gazetemizi ziyaret ettiler.

bbp’den-gazetemize--ziyaret.jpg

BBP Osmaneli İlçe Başkanı Cemal Gül, İlçe Başkan Yardımcıları Adnan Aydın ve Emre Rahmet gazetemizde Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılandılar. Kongre sonrası bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Cemal Gül, “Bugün de Osmaneli ilçemizin tek yayın organı olan Siz Değerli Osmaneli Haber Gazetesini ziyaret etmiş bulunuyoruz. Osmaneli ilçemizde günlük bir gazeteyi yayına sokmanızdan ve devam ettirmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. İlçe Başkanı Gül 24 Haziran seçimleri ile ilgili olarak ta; “24 Haziran’da ülkemiz bir seçime gidiyor. BBP olarak bizler de yerli ve milli olan Cumhur İttifakı ile birlikte seçimlere gireceğiz. Allah’ın izni ile bu seçimlerden Türkiye daha da güçlenmiş olarak çıkacaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan, her yandan kuşatılmaya çalışılan bir ortamdan, BBP’nin de içinde yer alacağı güçlü bir Meclis ve yeni Hükümet sistemiyle 24 Haziran’dan sonra sıyrılacağız. Bizler Rahmetli Genel Başkanımız Cennet Mekan Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizmiş olduğu yoldan yürüyerek bugünlere geldik. Yine onun çizmiş olduğu yolda Vatanımızın ve milletimizin bekası için, her türlü zorluğu ve güçlüğü yenme azmi ile yürümeye devam edeceğiz. 24 Haziran seçimleri Vatanımıza ve Büyük Türk Milletine Hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de BBP İlçe Başkan ve yardımcılarını seçildikleri görevlerinden dolayı kutladı ve 24 Haziran seçimleri için kolaylıklar ve başarılar diledi. BBP Osmaneli ilçe başkan ve Başkan Yardımcıları Osmaneli’de biz dizi ziyaret gerçekleştirmek için gazetemizden ayrıldı. 

bbp’den-gazetemize--ziyaret-2.jpgbbp’den-gazetemize--ziyaret-3.jpg

Bu haber toplam 3815 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.