BBP’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

BBP’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Merkez İlçe Başkanı ve yöneticiler Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret ettiler. Ziyaretin sadece...

A+A-

BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Merkez İlçe Başkanı ve yöneticiler Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret ettiler. 
Ziyaretin sadece bir nezaket ziyareti olduğunu ve Osmaneli’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden BBP İl Başkanı Murat Önal; “Sayın Başkanımız 5 yılda Osmaneli ilçemize çok büyük hizmetler yapmış, önemli yatırımlara imza atmıştır. Son 5 yılda Osmaneli’nin çehresi değişti. Şu anda bölgemizde ve Türkiye’nin birçok yerinde Osmaneli ilçesi ve Belediye Başkanı konuşulmaktadır. Böyle güzel hizmet eden Başkanlarımıza bizlerin yapacağı tek şey teşekkür etmektir. Allah memleketimize ve Milletimize hayırlı hizmetlerde bulunan herkesten razı olsun” dedi. Belediye Başkanı Münür Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın İl Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bizler bu günlere birlik beraberlik içerisinde ulaştık. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetler için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

91bf6958-3546-4dfd-b386-84cbb455f090.jpg

 

Bu haber toplam 1855 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.