BBP TEŞKİLATINDAN BAŞKANA ZİYARET

BBP TEŞKİLATINDAN BAŞKANA ZİYARET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Osmaneli İlçe Başkanı Cemal Gül, Osmaneli Alperen Ocakları İlçe Başkanı Sadi Ünal ve Sezer...

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Osmaneli İlçe Başkanı Cemal Gül, Osmaneli Alperen Ocakları İlçe Başkanı Sadi Ünal ve Sezer Sezgin Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret ettiler. 

BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal ziyarette yaptığı konuşmada Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e teşekkür ederek; “Sayın Belediye Başkanımıza partimizin Osmaneli’de kuruluş aşamasında ve Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin Osmaneli ilçemizi ziyaretlerinde bizlere ve partimize gösterdiği yakınlık ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Osmaneli ilçemizde parti ve siyaset ayrımı yapmadan hizmet eden, her kişi ve kuruma aynı mesafede olan Sayın Başkanımıza bu tutumundan ve Osmaneli’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve Parti Teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vatan, Millet, Bayrak ve Devlet için kim çalışıyorsa, hangi parti olursa olsun hepsine aynı mesafedeyiz. Emperyalistlerin uşağı olmayan, Vatan hainliği çizgisinde bulunmayan bütün siyasi partiler ve mensupları ile biz kendimizi aynı gemide görüyoruz. Osmaneli ilçemizde Teşkilatlanmasını tamamlayan Büyük Birlik Partisi teşkilatına bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 


Bu haber toplam 7055 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.