BAYRAK AS KAMPANYASI

BAYRAK AS KAMPANYASI

Yıllardır başına bela olan Teröristlerin yuvalandıkları Kuzey Suriye'den atılması ve ülkemize yönelik tehdidin ortadan kalkması amacıyla TSK'lerinin...

A+A-

Yıllardır başına bela olan Teröristlerin yuvalandıkları Kuzey Suriye'den atılması ve ülkemize yönelik tehdidin ortadan kalkması amacıyla TSK'lerinin 20 Ocak'ta başlatmış oldukları Afrin harekatı onuncu güne geldi. Mehmetçiklerin, teröristlerin yuvalandığı Buseyra dağındaki terörist yuvalarını temizlemesi ile Afrin'e yürüyüşleri daha da hızlandı. TSK'nin Afrin harekatına yurt genelinde vatandaşların çok büyük bir çoğunluğu destek vermektedir. Ülkemizin beka meselesi haline gelen Kuzey Suriye'deki harekat nedeniyle yurdun birçok il ve ilçesinde vatandaşlar evlerine ve işyerlerine Türk Bayrakları asmaktadırlar. Osmaneli Belediyesi de Milli Bayramlarda astıkları bayrakları direklere asarken, esnaflara da işyerlerine asmaları için Osmaneli Belediyesi tarafından Türk Bayrağı hediye edildi.

img_20180129_095315.jpg

Osmaneli Belediye zabıtası tarafından esnaflara hediye edilen bayraklar, işyerlerine asılmaya başlandı. Konu ile ilgili olarak Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, gazetemize yaptığı açıklamada, "Bugün ülkemiz milli bir mücadelenin içinde yer almaktadır. Kahraman Mehmetçiklerimiz, yağmur, çamur, soğuk demeden Kuzey Suriye'de teröristlerin kökünü kazımak için mücadele etmektedir. Bizlerde onlara moral olması açısından, manevi olarak destek olmak amacıyla "Bayrak As" kampanyası başlattık. Osmaneli'nin bütün evlerine ve işyerlerine vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan bayraklarını asmalarını rica ediyoruz. Türk Miletinin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin simgesi olan Ay Yıldızlı bayrağımızı ne kadar çok asarsak, inanıyorum ki Kahraman mehmetçiklerimize manevi olarak destek çıkmış oluruz. Böyle bir günde duyarlılık göstererk evlerine ve işyerlerine Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızı asan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah Mehmetçiklerimize güç kuvvet versin" dedi. 

img_20180129_095339.jpg

Bu haber toplam 8113 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.