BAYIRKÖY’DE DUYGU DOLU GECE

BAYIRKÖY’DE DUYGU DOLU GECE

FETÖ/PDY Terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirmeye çalıştığı Darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle, Bayırköy Belediyesi...

A+A-

FETÖ/PDY Terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirmeye çalıştığı Darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle, Bayırköy Belediyesi tarafından anma gecesi düzenlendi. 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adı altında düzenlenen geceye, İsmail Coşar ve Necmettin Nursaçan hocalar katıldı. 
Bayırköy Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte, İsmail Coşar'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti kulakların pasını silerken, Necmettin Nursaçan ise sohbetiyle duygusal anlar yaşattı.
Kayı Boyu Camii Müezzin Kayyumu Harun Çalışkan ile İsmail Coşar'ın birlikte okuduğu salalar dinleyenleri mest etti. 15 Temmuz’un yıldönümünde düzenlenen Şehitleri anma programı Bayırköy Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın açılış konuşması ile başladı. Başkan Yaman, öncelikle şehitlerimize rahmet gazilerimize acil şifalar diledi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yüzyıllar geçse de unutulmayacağına dikkat çeken Başkan Yaman, Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğini hiçbir gücün yok edemeyeceğini söyledi. Türk Milleti’nin tarihi boyunca böylesine bir hainlikle ilk kez karşılaştığını anlatan Başkan Yaman,”15 Temmuz Hain FETÖ terör örgütünün giriştiği darbe gecesini asla unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı buradan beyan diyorum” ifadelerini kullandı. 

BAYIRKÖY’DE DUYGU DOLU GECE

Başkan Yaman'ın ardından konuşan İl Müftüsü Necati Akkuş ise 15 Temmuz hain darbe girişimi Türk Milleti'nin iman dolu göğsünü tankla, tüfekle aşılamayacağını bir kez daha dünyaya gösterdiğini kaydetti.
Konuşmaların ardından İsmail Coşar tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Coşar seslendirdiği kaside ve ilahilerle dinleyenlerin beğenisini topladı. Kayı Boyu Camii Müezzin Kayyumu Harun Çalışkan ile birlikte okudukları sela ise davetlileri mest etti.
Son olarak sahneye gelen Necmettin Nursaçan ise sohbetiyle duygusal anlar yaşatırken, 15 Temmuz gecesi ikinci bir Çanakkale destanının yazıldığına vurgu yaptı.
Program, Belediye Başkanı Mustafa Yaman tarafından Coşar ve Nursaçan hocalara plaket takdiminde bulunması ile sona erdi. 

Bu haber toplam 2011 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.