BAŞKANLAR KAHRAMANLARLA BİRLİKTE

BAŞKANLAR KAHRAMANLARLA BİRLİKTE

Bilecik ve ilçelerinde ki Ak Parti’li Belediye Başkanları Zeytin Dalı Harekâtına katılan Mehmetçiklere moral vermek amacıyla, Hatay sınırına gittiler. Bilecik...

A+A-

Bilecik ve ilçelerinde ki Ak Parti’li Belediye Başkanları Zeytin Dalı Harekâtına katılan Mehmetçiklere moral vermek amacıyla, Hatay sınırına gittiler. 
Bilecik Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Dodurga belediye Başkanı Selim Tuna, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Sınır ötesi Afrin Harekâtına katılan ve katılacak olan Mehmetçiklere moral vermek amacıyla Hatay’daki sınır karakollarını ziyaret etmek amacıyla Hatay’a gittiler. Konuyla ilgili olarak telefonla görüştüğümüz Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin gazetemize bir açıklama yaptı.

baskanlar-kahramanlarla-birlikte.jpg

Başkan Şahin açıklamasında,  “Türkiye’nin yıllardır çektiği terör belasını kurutmak için, düzenlemiş olduğu Afrin Harekâtına katılan Mehmetçiklerimize manevi yönden destek olmak, onlara moral aşılamak amacıyla Hatay iline geldik.Hatay'dan Kilis'e geçip Kilis Vali Yardımcısı Hakan Yavuz Erdoğan ile bölgedeki gelişmeler hakkında bilgi aldık. Öncüpınar Sınır Kapısında İHH vakfına ziyarette bulunduk. Burada sınır karakollarında görev yapan ve harekâta katılmak için hazır bekleyen Mehmetçiklerimizle bir araya geldik. Belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte Mehmetçiklerimizle sohbet imkânı bulduk. Mehmetçiklerimize ilimizden ve ilçelerimizden hemşehrilerimizin selamlarını ilettik. Gördük ki Mehmetçiklerimizin morali çok çok iyi. Hepsi de düğüne gider gibi hazır vaziyette bekliyorlar. Türk Milleti böyle kahramanlara sahip olduğu müddetçe sırtı asla yere gelmez ve yenilmez. Mehmetçiklerimizde bizlerden siz hemşehrilerimize selam söylediler.  Allah yar ve yardımcıları olsun. Bugüne kadar Afrin harekâtında vermiş olduğumuz 46 Şehidimize Allah Rahmet eylesin. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz” dedi. Sınır ötesine geçerek Azez'e harket edeceklerini söyleyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bu günü Askerlerimizle birlikte geçireceklerini ifade etti.  

baskanlar-kahramanlarla-birlikte-2.jpgbaskanlar-kahramanlarla-birlikte-3.jpg

baskanlar-kahramanlarla-birlikte-5.jpg

baskanlar-kahramanlarla-birlikte-4.jpg

baskanlar-kahramanlarla-birlikte-4-001.jpgbaskanlar-kahramanlarla-birlikte-001.jpgbaskanlar-kahramanlarla-birlikte5.jpg

 

Bu haber toplam 1956 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum