BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ

BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ

Bilecik 1. Amatör Futbol Liginde her geçen hafta maçlar daha çetin geçerken, şampiyonluğun en güçlü iki adayı 1308 Osmaneli Belediyespor ve Bilecikspor...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Futbol Liginde her geçen hafta maçlar daha çetin geçerken, şampiyonluğun en güçlü iki adayı 1308 Osmaneli Belediyespor ve Bilecikspor kulüp başkanları bir araya geldiler.

Bilecikspor Kulüp Başkanı Harun Dilek, 13 Kasım Pazartesi günü 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba’yı ziyaret etti. Önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan 1308 Osmaneli Belediyespor Bilecikspor maçı öncesinde gerçekleşen bu ziyaret, olumlu olarak karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba, “Başkanımızın ziyareti bizleri memnun etmiştir. Bizler gençlerimizin saha futbol oynamalarını, saha içinde olanların sahada kalmasını istiyoruz. Bizler savaş değil spor yapmak için mücadele ediyoruz. Bilecik 1. Amatör Kümede yer alan 13 spor kulübü de bizler için kardeş kulüptür. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar göz önüne alındığında, birlik beraberlik ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. Yenmek, yenilmek, berabere kalmak sporun doğasında olan bir şey. Önemli olan dostça, kardeşçe ve centilmenlik içerisinde saha futbol oynamak, maç sonunda el ele kol kola sahadan çıkmaktır.  Önümüzdeki hafta sonunda oynanacak olan 1308 Osmaneli Belediyespor Bilecikspor maçının da bu birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları ve spor ahlakı kuralları çerçevesinde geçeceğine gönülden inanıyorum. Bizler Bilecik İlinin takımlarıyız. Bizler için dostluk, kardeşlik her zaman Şampiyonluktan önce gelir” dedi. Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek’te yaptığı açıklamada, Başkanımızın bizleri ağırlamasından memnuniyet duyduk. Sezon başında taraftar guruplarımızın vermiş olduğu birlik beraberlik mesajlarını devam ettireceğiz. Hafta sonu oynanacak maçın da hem futbolcu kardeşlerimiz, hem de seyircilerimiz açısından Fair Play kuralları çerçevesinde geçeceğine inanıyorum. Bizler kardeş kulübüz. Yeneriz, yeniliriz fakat sonunda birbirimize sarılıp sahadan öyle çıkarız” dedi.

Her iki takımın başkanlarının bir araya gelmesi, hafta sonu oynanacak olan maçın centilmence geçeceğinin işaretleri olarak algılandı. 

Bu haber toplam 2036 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum