BAŞKANLAR BİR ARADA

BAŞKANLAR BİR ARADA

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Ak Parti Bilecik eski il başkanlarından Ramazan Kurtulmuş, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i...

A+A-

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Ak Parti Bilecik eski il başkanlarından Ramazan Kurtulmuş, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Yaman ve eski il başkanı Kurtulmuş, 20 Şubat 2018 Salı günü Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile bir araya gelerek, ilimiz ve ülkemiz gündemi ve belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundurlar. Başkanların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Bayırköy beldemizin çalışkan Belediye başkanı Mustafa Yaman ve ilimizde Ak Partinin uzun yıllar il başkanlığını yapan değerli başkanımız Ramazan Kurtulmuş’u ağırlamanın memnuniyetini duyduk. Bayırköy Beldemizde kalıcı birçok eseri meydana getiren Belediye Başkanımız Mustafa Yaman’a, Bayırköy’e vermiş olduğu hizmetlerden ve yapmış olduğu yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Partimizde uzun yıllar Bilecik İl Başkanlığı görevinde bulunmuş, partimizin Bilecik ilinde kök salmasına çalışmalarıyla büyük katkılar sağlamış olan eski İl Başkanımız Ramazan Kurtulmuş’a da bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkanlar Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Yalçın Yağız ile birlikte Osmaneli ve Bayırköy’de yapılan Belediye çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulundular.  


Bu haber toplam 1437 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.