BAŞKANDAN TORUN’A TEŞEKKÜR

BAŞKANDAN TORUN’A TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz gün Ak Parti Belediye Meclis üyeliğinden işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğini açıklayan Bekir Torun’a Başkan Şahin’den teşekkür...

A+A-

Geçtiğimiz gün Ak Parti Belediye Meclis üyeliğinden işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğini açıklayan Bekir Torun’a Başkan Şahin’den teşekkür mesajı geldi. Başkan Şahin mesajında; “Ak Parti Belediye meclis üyemiz Bekir Torun iş yoğunluğu nedeniyle belediye meclis üyeliğinden istifa etti. Tüm belediye meclis üyelerimizle oluşturduğumuz birlik ve beraberlik içinde Osmaneli hedeflerini gerçekleştirmede verdiği destekler için kendisine teşekkür ediyoruz.

2014 yılı yerel seçimleriyle birlikte yürümeye başladığımız meclis çalışmalarında ve faaliyetlerinde aldığımız her kararın altında imzası ve onayı olan Bekir Torun kardeşimize "Cumhuriyet Döneminin En Büyük Hizmetlerini Gerçekleştirdiğimiz bu dönemde" katkıları için teşekkür ediyoruz.

Bekir Torun Kardeşimize iş yoğunluğu nedeniyle Meclis üyeliğinden istifasına sebep olan işinde ve yeni yatırımlarında başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Yeni Meclis üyemiz Musa Tatlı kardeşimize de yeni görevi hayırlı olsun” dedi.  

Bu haber toplam 1868 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.