BAŞKANDAN ESNAFLARA TEŞEKKÜR

BAŞKANDAN ESNAFLARA TEŞEKKÜR

Korona Virüs salgını ile ilgili olarak Osmaneli’de kriz masası oluşturan Belediye Başkanı Şahin, bu sürecin zor olduğunu fakat hep birlikte el ele vererek...

A+A-

Korona Virüs salgını ile ilgili olarak Osmaneli’de kriz masası oluşturan Belediye Başkanı Şahin, bu sürecin zor olduğunu fakat hep birlikte el ele vererek salgın hastalığın üstesinden geleceklerini belirtti. Bu süreçte Osmaneli Esnaflar Odası Başkanı Aydın Yıldız’ın ve Osmanelili esnafların kendilerine çok büyük destek sağladıklarını belirten Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;  “Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız’a ve Osmaneli Esnaflarına koronavirüs ile mücadelede verdikleri desteklere ve anlayışa teşekkür ediyoruz”
Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Sağlık, İçişleri başta olmak üzere tüm bakanlıklarımızın aldığı kararları Osmaneli de çok hızlı bir şekilde uyguluyoruz. Özellikle ilçemiz esnaflarını direk ilgilendiren tüm konularda kuralları hızla uygulamamızda Esnaf Sanatkârlar Oda Başkanımız Aydın Yıldız'ın destekleri ve esnaf arkadaşları bilgilendirmesi işlerimizi kolaylaştırıyor.
Bir çok işyerinin süratle kapatılması, hijyen koşullarına uyulması, Tır parkı konusunda yardımları, bu süreçte her türlü gıda ve diğer ihtiyaçların sorunsuzca karşılanması konusunda esnafımızı organize etmesi, Koronavirüsle mücadele konusunda sahada işlerimizi kolaylaştırmaktadır.
Değerli Aydın Yıldız başkanımıza ve ilçemizdeki tüm esnaf kardeşlerimize koronovirüsle mücadeleye verdikleri destekler ve yardımları için çok teşekkür ediyoruz.

osmaneli-esnaflarina-tesekkur.png

 

Bu haber toplam 1850 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.