BAŞKAN ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Türkiye Minikler Halter Şampiyonasında bir şampiyonluk ve bir dördüncülük çıkaran 1308 Osmaneli Belediyespor halter takımının sporcularına Belediye...

A+A-

Türkiye Minikler Halter Şampiyonasında bir şampiyonluk ve bir dördüncülük çıkaran 1308 Osmaneli Belediyespor halter takımının sporcularına Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından ödül verildi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i makamında ziyaret eden 1308 Osmaneli Belediyespor Halter takımının hocaları ve sporcularına başkan Şahin göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür etti.

19554840_1977196085830258_7076735821818656042_n.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, "1308 Osmaneli Belediyespor kulübümüzde kurmuş olduğumuz alt yapılarda yüzlerce sporcumuz 17 branşta spor yapmaktadırlar. Bizim öncelikli hedefimiz çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, onlara daha iyi bir gelecek sağlamaktır. Osmaneli'de bunu başarmış durumdayız. Ben burada öncelikle çocuklarını spora gönderen ve onları teşvik eden ailelerine ve sonrada çocuklarımızla sabah akşam demeden ilgilenen ve çalışan hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Durum böyle olunca da başarı zaten kendiliğinden gelmektedir. Osmaneli ilçemiz Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcularımıza artık alışmalıdır. Sistemli ve azimli çalışmanın ürünü olarak Halter Branşında bir Türkiye Şampiyonluğu ve bir Türkiye dördüncülüğü Osmaneli ilçemize gelmiştir. Ben başta sporcu çocuklarımızı ve hocalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve 1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, sporculara ve hocalara ödüllerini takdim ettiler. 

Bu haber toplam 1416 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.