BAŞKAN ŞAHİNDEN SERT AÇIKLAMA

BAŞKAN ŞAHİNDEN SERT AÇIKLAMA

“EMPERYALİST ABD, KENDİ YAPTIĞI SOYKIRIMLARIN HESABINI ÇOK YAKINDA BÖLÜNEREK ÖDEYECEKTİR”

A+A-

ABD Başkanı Biden’in 24 Nisan sözde Ermeni soykırımını tanımasının ardından Türkiye’de her kesimden tepkiler çığ gibi büyüyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de ABD başkanının kararı karşısında çok sert bir açıklama yayınladı. Belediye Başkanı Şahin açıklamasında; 
“ABD göstermelikte olsa ülkesinde yaşıyan Ermeni Çeteleri kalıntılarını mutlu etmek için saçmaladı. Soykırım nedir en iyi bilen ve uygulayan ülke olan ABD ve yeni lideri Biden Türkiye'ye ayar vermek için aptalca karar aldı. Çok da önemsemediğimiz ve hiç bir değeri olmayan iç politikaya yönelik karara, içimizdeki hainlerden hemen destek geldi. Bu hainlere yeni hainler mutlaka eklenecektir.
ABD başta şu an bulunduğu toprakların sahipleri kızılderilileri katleden, birçok ülkede kargaşa yaratarak milyonlarca insanın katledilmesine sebep olan, en son Afganistan, Irak, Suriye, Libya, İran, Mısır gibi islam ülkelerinde milyonlarca Müslümanın katili, sınırlarımız yanında terör devleti kurmaya çalışan, emperyalist, katil ABD mutlaka katlettiği insanların bedelini bölünerek ödiyecektir.

Türkiye güçlenmeye devam ederken ABD çok yakında kaos ortamına girecek ve kesinlikle yaptıklarının bedelini bölünerek ödeyecek. Destek verdiği terör örgütleri önce kendisinin başına bela olacak. Diğer İslam ükelerinde olduğu gibi Türkiye üzerinde de emperyalist hesaplar yapan ABD, ülkemizde yapılan tüm darbelerin ana yüklenicisidir. En son 15.Temmuzda terör örgütü Fetö'nün yaptığı darbe girişimininde arkasında ABD vardır.
Uyguladığı bağımsız politikalarla ABD emperyalizmine dur diyen Türkiye ve onun lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef alınması bizleri yolumuzdan döndüremez. Türkiye yükselişini sürdürürken emperyalist ABD çöküşün, çıkar kavgasının içine girecek. Gelecek Türkiye ve Türk Dünyasının, İslam âleminin olurken, ABD bölünüp gidecektir.
ABD emperyalizmine destek olan içimizdeki hainler iyi bilsin ki mutlaka bir gün vatana ihanetlerinin bedelini ödiyeceklerdir. Yaptıkları hainliklerle milletmizin yüzüne bakacak şeref ve haysiyeti kalmayanlar bile yeni sistemde çalışmalarını sürdürecekler” dedi. 


Bu haber toplam 4789 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum