BAŞKAN ŞAHİN ŞEHİRCİLİK KURULTAYINDA

BAŞKAN ŞAHİN ŞEHİRCİLİK KURULTAYINDA

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nde Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen ‘Şehircilik...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nde Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen ‘Şehircilik Şurası Genel Kurulu’na katıldı.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin beraberindeki Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Şehircilik Şurası’na katıldı. 30 büyükşehir belediye başkanı ile il ve ilçe belediye başkanları, akademisyenler, bürokratlar, uzmanlar ve ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda kentsel dönüşüm, imar konuları, yerel yönetimler, kentsel tasarım, sosyal donatı, dışgöç, kentsel kimlik, koruma geliştirme, yaşam kalitesi gibi konular ele alındı. Başkan Şahin toplantıda belediye başkanlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

baskan-sahin-sehircilik-kurultayinda.jpg
Toplantının sonunda Başkan Şahin, Başkan Yağcı, Başkan Bakıcı ve Başkan Tuna, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki ofisinde ziyaret etti. Burada Milletvekili Eldemir ile belediye yatırımları ve yapılacaklar konusunda bir süre sohbet eden belediye başkanları daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi binasından ayrıldılar.

Bu haber toplam 1497 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.