BAŞKAN ŞAHİN SAHAYA İNDİ

BAŞKAN ŞAHİN SAHAYA İNDİ

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça, Osmaneli’de siyaset kazanı da ısınmaya başladı. Ak Parti ve İyi parti daha önceden açıkladıkları belediye başkan...

A+A-

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça, Osmaneli’de siyaset kazanı da ısınmaya başladı. Ak Parti ve İyi parti daha önceden açıkladıkları belediye başkan adayları ile çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Özellikle İYİ Parti yaklaşık 2 aydan bu yana saha çalışmalarına devam ediyor. Ak Parti’de ise taşlar yerine tam manasıyla oturmuş değil. 5 yıldan bu yana Belediye Başanlığı yapan Münür Şahin’in aday gösterilmemesi sonucunda hem Ak Parti atabanında hem de vatandaşlar arasında dalgalanmalar meydana getirdi.

baskan-sahaya-indi-4.jpg

Henüz ne yapacağı ve neye karar verdiği bilinmeyen Belediye Başkanı Münür Şahin, geçtiğimiz Cuma günü sahaya inerek, arkasındaki kalabalıkla birlikte kapalı Pazar alanında ve çay bahçelerinde vatandaşları selamladı vatandaşlar ile sohbet etti. Kapalı pzar gezisinde vatandaşlardan büyük teveccüh gören Belediye Başkanı Münür Şahin’e vatandaşlar, “Başkan bizleri bırakma, bir dönem daha senin Belediye Başkanı olarak kalmanı istiyoruz. Başlatmış olduğun işleri yarım bırakma. Osmaneli’nin ve bizlerin sana ihtiyacı var” diyerek seslendiler. Belediye Başkanı Münür Şahin isevatandaşlara, “Osmaneli’de yaşayan sizler ne derseniz o olacak. Beni sizler belediye başkanı yaptınız, yine bugünkü içinde bulunduğumuz duruma sizler karar vereceksiniz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “Milletin Gücünün Üstünde Güç Yoktur” diyorum. Teveccühlrinizden dolayı da hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

baskan-sahaya-indi-2.jpg
Belediye Başkanı Münür Şahin’in Pazar gezisine, Eski İlçe Başkanı Yasin Akçay, Belediye Meclis Üyeleri Turan Ağdağ, Yalçın Yağız ve Musa Tatlı, Ak Parti üyeleri esnaflar ve vatandaşlarda iştirak ettiler. Başkanın Cuma günkü Pazar gezisi 31 Mart yerel seçimlerinin şimdiden çok enteresan görüntülere ve sonuçlara gebe olduğunu gösterdi. CHP Osmaneli Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı iken Millet İttifakına takılarak adaylıktan çektirilen Faik Üstün’ün Belediye Başkanı Münür Şahin ile kapalı pazarda karşılaşmaları ve birbirlerine samimi davranarak birlikte Poz vermeleri de ilgiyle karşılandı. 

baskan-sahaya-indi-1.jpg

Bu haber toplam 4343 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum