BAŞKAN ŞAHİN DEPREM BÖLGESİNDE

BAŞKAN ŞAHİN DEPREM BÖLGESİNDE

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 6 Şubat günü meydana gelen ve 10 ili içine alan deprem bölgesine gitti.

A+A-

   Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 6 Şubat günü meydana gelen ve 10 ili içine alan deprem bölgesine gitti. Depremin meydana geldiği şehirleri ziyaret eden Başkan Şahin, depremzede vatandaşlarla da görüşerek, hem taziyelerini, hem de geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Başkan Münür Şahin ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; 
"10 ilimizde yaşanan depremin yarattığı sıkıntıları ortadan kaldırmak için tüm Türkiye seferber oldu. Osmaneli İlçesi olarak da tüm halkımızın destekleri ile ve belediyemizin olanakları ile ilk günden itibaren deprem bölgesindeyiz. İş Makinaları, kamyon, hasta nakil aracı, çadır, otobüs, ekipman, giyecek, yiyecek vb. yardımları ve belediyemiz kurtarma ekiplerini deprem bölgelerine gönderdik. Göndermeye de devam ediyoruz. 

baskan-sahin-deprem-bolgesinde-esa.jpg
    Malatya’dan başlayarak depremden etkilenen bölgelerdeyiz. Uğradığımız her yerde insanlar yaşadıkları deprem felaketine rağmen sağduyulu ve devletine güveniyor ve yaraların sarılacağına yürekten inanıyor. 
   Dünyada yaşanan en büyük depremlerden birini yaşadık ve 13.500.000 kişilik bir bölge 10 il depremden etkilendi. Türkiye güçlü bir ülke, devlet tüm kurumlarıyla deprem yerlerinde. Halk devletine güveniyor ve kısa sürede yıkılan yerlerin eskisinden daha sağlıklı inşa edileceğini biliyor. Acılar büyük olsa da deprem felaketi Allahtan gelen bir sınav. İnançlı insanlar olarak dayanışma ile birlik ve beraberlik içinde bugünleri geçeceğiz inşallah. 
   Sizlerle depremin yıkıcı etkilerinden ziyade her şeye rağmen yaralarını bağırlarına basan insanlarımızın onların acılarını paylaşmak için yaptığımız ziyaretlerde duydukları mutluluğu ve onlarla birlikte olduğumuzu hissettiklerini yansıtmaya çalışıyoruz" dedi.

baskan-sahin-deprem-bolgesinde-s1.jpg

Bu haber toplam 3876 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.