BAŞKAN MUHASEBECİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

BAŞKAN MUHASEBECİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Vergi Haftası ve muhasebeciler günü dolayısıyla muhasebecilerle öğle yemeğinde bir araya getirdi  İçmeler...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Vergi Haftası ve muhasebeciler günü dolayısıyla muhasebecilerle öğle yemeğinde bir araya getirdi  İçmeler tesisinde düzenlenen yemeğe  Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Bilecik SMMO Başkanı Süleyman Kıral, Osmaneli Mal Müdürü Metin Can, Osmaneli'de çalışan serbest muhasebeciler,mal müdürlüğü  memurları katıldı. Düzenlenen yemekte konuşan Belediye Başkanı Şahin "Vergi haftasının ve muhasebeciler gününün bir meslektaşınız olarak kutlu olmasını diliyorum. Haftamızın hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize yaşamınızda mesleğinizde başarılar diliyorum. " dedi.
Vergi haftası ve muhasebeciler gününü kutlayan Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ise " Harcama yapabilmek için bir gelir elde etmek lazım. Bir devletin gelir kapısı da  maliye teşkilatı ve onlarında yardımcısı serbest muhasebecilerimiz. Büyük emekler veriyorsunuz. İş yoğunluğunun çok yoğun olduğu bir sektör. Muhasebeciler önemli ve ağır bir görev yönetiyorlar. Ben meslek hayatlarında hepsine kolaylıklar diliyorum tekrar gününüz kutlu olsun" dedi. 


Bu haber toplam 1921 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.