BAŞKAN CAN VE DUYMUŞ'TAN MİLLETVEKİLİ YAĞCI'YA ZİYARET

BAŞKAN CAN VE DUYMUŞ'TAN MİLLETVEKİLİ YAĞCI'YA ZİYARET

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve  Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'yı Gazi Meclisi'nde hayırlı...

A+A-

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve  Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'yı Gazi Meclisi'nde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can yapmış olduğu açıklamada "Şehrimizin hizmetkarı, Bilecik sevdalısı arkadaşım, çok değerli dostum Selim Yağcı Bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde dün olduğu gibi bundan sonra da canla başla ilk günkü heyecanla Milletvekilimizle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Vekilimize çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Milletvekillik görevinin şehrimize, milletimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi. 
Milletvekili Selim Yağcı ziyaretle ilgili olarak "Dirilişin şehri Bilecik’imizin başarılı Belediye Başkanı değerli kardeşim, yol arkadaşım Nihat Can ve Vezirhan Beldemizin kıymetli Belediye Başkanı değerli kardeşim Mehmet Duymuş Gazi Meclisimizde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kıymetli dostlarımıza nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Birlik ve berabelik içerisinde durmadan, yorulmadan şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. " dedi.


Bu haber toplam 7034 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.