BASIN TOPLUMUN EN ÖNEMLİ GÜVENCESİDİR

BASIN TOPLUMUN EN ÖNEMLİ GÜVENCESİDİR

CHP OSMANELİ İLÇE BAŞKANI FAİK ÜSTÜN“BASIN TOPLUMUN EN ÖNEMLİ GÜVENCESİDİR”

A+A-

CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, Sansürün kaldırılmasının 109 yıldönümü nedeniyle, her yıl 24 Temmuz’da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramımızı kutladı. Gazetemize gelerek Basın Bayramımızı kutlayan CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün; “Türk basınında sansürün kaldırılmasının 109. yıl dönümünde tüm basın mensuplarının '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını' en içten dileklerimle kutluyorum. Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir.

Görevini bu anlayışla, fedakârlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, sansürün kaldırılışının 109. yıl dönümünde; ilçemiz basını olarak sizlere ve ilimiz basınına bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de, ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de, CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün’e teşekkür ederek, “Her türlü zorluğa rağmen görev yapmaya çalışan biz Basın mensuplarının bayramını unutmadığınız için, bu duyarlılığınızdan ve nezaketinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber toplam 1572 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.