BASIN MASASI’NDA BİLECİK’İN VİZYONU KONUŞULDU

BASIN MASASI’NDA BİLECİK’İN VİZYONU KONUŞULDU

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu “BASIN MASASI” programının bu haftaki konukları İK11 Platformu Başkanı...

A+A-

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu “BASIN MASASI” programının bu haftaki konukları İK11 Platformu Başkanı Halil Altınay, İK11 Platformu Üst düzey üyeleri BŞEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa İpçioğlu, Akın Atakan ve İHH Bilecik Başkanı Şemsettin Yıldırım oldular.

27580.jpg

Basın masası programında “Hayalet Bilecik” çalışmasının nasıl ortaya çıktığı ve geçtiğimiz ay Bozüyük’te yapılan “Ortak Akıl Toplantısı” konuşuldu. Bilecik’in Vizyon projelerinin ortaya konulması, herkesin bu projelere sahip çıkması ortak fikir olarak konuşuldu. Bilecik seçilmişlerinin ve bürokrasisinin Bilecik için çalıştığını fakat sivil toplum örgütleri ile birlikte herkesin de Bilecik için çalışması gerektiği belirtildi. Bilecik’in tarihi bir misyonu olduğu, bu misyon ile farkındalık meydana getirerek, diğer illerin önüne geçilebileceği belirtildi. Uygulanacak Vizyon projelerin hemen hayata geçemeyeceği, zaman alacağı, bu konuda da planlamaların çok iyi yapılması gerektiği belirtilen “BASIN MASASI” programının Video sunu www.bilecikhaber.com.tr adlı haber sitesinden izleyebilirsiniz. 

 

Bu haber toplam 1877 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.