BASIN BAYRAMIMIZI KUTLADILAR

BASIN BAYRAMIMIZI KUTLADILAR

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Osmaneli Halk Bankası Şube Müdürü...

A+A-

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Osmaneli Halk Bankası Şube Müdürü Osman Yurttaş ve Osmaneli Esnaflarından Kerim Karaman gazetemizi ziyaret ederek Basın Bayramımızı kutladılar. 

Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız ziyarette; Halkın Haber alma özgürlüğü noktasında çok önemli bir görevi üstlenmiş olan tüm Basın mensuplarının ve siz değerli Osmaneli Gazetesi çalışanlarının Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyorum. İki yıldan bu yana Osmaneli ilçemizde tarafsız ve objektif habercilik çizginizle, Osmaneli ilçemize ayrı bir hava katan Osmaneli Haber Gazetemize ve siz değerli çalışanlarına bundan sonraki yayın hayatınızda da başarılar diliyorum” dedi. Osmaneli Halk Bankası Şube Müdürü Osman Yurtaş’da; “ Düşünce ve ifade  özgürlüğünün en etkili aracı durumunda bulunan basın, demokrasimizin vazgeçilmez en önemli kurumlarından biridir. Kamu Yönetimi ile vatandaşlarımız arasında önemli bir işlev görevi gören basınımız demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahiptir. Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiş ve getirmektedir. Bende sizlerin Gazeteciler gününüzü ve Basın Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. Osmaneli esnaflarından Kerim Karaman’da Gazeteciler günümüzü ve Basın bayramımızı kutlayarak; “Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Görevini bu anlayışla, fedakârlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, sansürün kaldırılışının 109. yıl dönümünde; ilçemiz basınına bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de, ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. 
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de ziyaretlerinden dolayı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Yıldız’a, Halk Bankası Şube Müdürü Osman Yurtaş’a ve Esnaf Kerim Karaman’a çok teşekkür ederek, “Osmaneli ilçemizde yayın hayatına başladığımız günden buyana gazetemize sahip çıkan Osmaneli esnaflarına, kurum ve kuruluşlara ve tüm Osmanelililere teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı çizgide tarafsız ve objektif olmaya devam edeceğiz. Osmaneli Haber Gazetesi Osmanelililerin gözü kulağı olmaya devam edecektir” dedi.

 

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.